WE ONTVANGEN JULLIE DEZE ZOMER GRAAG OPNIEUW OP HET MOOISTE DAKTERRAS VAN GENT!

Als je deze zomer op zoek bent naar een gezellige plek om te lunchen, aperitieven of dineren, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons topteam staat van 3 juli tot en met 31 augustus elke dag voor je klaar en dat 7 op 7 van 12u00 tot 24u00.

Je bent ook altijd welkom voor een drankje op ons terras en daarvoor hoef je niet te reserveren.

 

Slecht weer vandaag?

Als het weer een beetje tegenzit hoef je je geen zorgen te maken, we hebben binnen evenveel plaats als buiten. 

 

Kidsproof

Niet alleen zijn er bij ons 2 petanquebanen waarop je je innerlijke kind kan loslaten, we bieden daarnaast ook kindvriendelijke gerechten aan.

 

Groepen

We heten groepen tot 20 personen van harte welkom! Ons à la carte menu biedt voor ieder wat wils. Er zijn geen beperkingen op het aantal gerechten en we nemen je order op aan tafel.

 

Reservatie wijzigen?

Mocht je om welke reden dan ook je reservatie willen wijzigen dan kan je ons bereiken via e-mail op info@gaston-gent.be of bel ons tijdens de service op het nummer + 32 496 109 209. Houd er rekening mee dat we geen SMS-berichten ontvangen. Is online reserveren niet langer mogelijk? Dan zijn we helaas volzet. Probeer het opnieuw op een ander moment of bel eens om te dubbelchecken of er niets is vrijgekomen. Hopelijk tot snel!

 

Gent in ontwikkeling

Gent staat niet stil en is in volle ontwikkeling! Daarom zijn er deze zomer wegenwerken gepland in de buurt van Gaston en meer bepaald aan de Wiedauwkaai. Om te vermijden dat je zelf stil zou komen te staan vertrek je best 5 minuutjes vroeger en gebruik je Waze of Google maps. Geef Gaston Rooftop bar & restaurant Gent in om de juiste navigatie te kunnen volgen. We blijven de hele zomer toegankelijk: tot snel!

Met de bus: de uurregeling en eventueel aangepaste route kan je terugvinden in de app of de website van De Lijn

Met de fiets of te voet: tijdens de werken blijven we zonder meer toegankelijk met de fiets

Met de auto of de moto: hou rekening met wat verkeershinder, vertrek iets vroeger en check de aanrijroute (vooral in augustus)

Meer info kan je ook terugvinden op https://wegenenverkeer.be/werken/herinrichting-wiedauwkaai/actuele-hinder.